μύλοι
Language
gr
uk
μύλοι
 
 
 
Άλευρα
στοιχεία
στοιχεία
στοιχεία
 
Άλευρα
στοιχεία
στοιχεία
στοιχεία
στοιχεία
 
Άλευρα
στοιχεία
στοιχεία
στοιχεία
 
Πιστοποιήσεις
photo
photo
 
μύλοι
Προσωπικό > Διοικητικό Συμβούλιο
Ονοματεπώνυμο
Θέση
Χατζηκρανιώτης Θωμάς του Ευριπίδη
Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος,Εκτελεστικό Μέλος
Χατζηκρανιώτης Θωμάς του Ευριπίδη, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος. Γεννήθηκε το 1932, στον Τύρναβο και είναι από τους ιδρυτές της Εταιρίας. Από την αφετηρία των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων το 1961 και έπειτα με τις κατάλληλες συντονισμένες ενέργειές του κατάφερε να αναπτύξει την Εταιρία στο χώρο της αλευροβιομηχανίας στην Ελλάδα και να αυξήσει το μέγεθος της. Διαθέτει πολυετή εμπειρία λόγω της μακράς ενασχόλησης με θέματα του κλάδου.
   
Χατζηκρανιώτη Παυλίνα του Θωμά
Μέλος
Γεννήθηκε το 1976 στα Ιωάννινα. Είναι Απόφοιτη του Πανεπιστημίου του Liverpool - Αγγλία της Σχολής Περιβαλλοντικών Φυσικών Επιστημών με μεταπτυχιακό στην επαναφορά Υδατικού & Εδαφικού Περιβάλλοντος. Εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας το 2002. Είναι υπεύθυνη του τμήματος Διεύθυνσης Πωλήσεων.
   
Χατζηκρανιώτη Ιωάννα
Μη εκτελεστικό Μέλος
Γεννήθηκε στα Ιωάννινα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Πάτρας. Αποτελεί ένα από τα παλαιότερα ενεργά στελέχη της εταιρίας , αφού εντάχθηκε σ’ αυτήν το 1990. Έχει πολυετή εμπειρία στην πώληση αλεύρων. Από το 2003 έως σήμερα είναι υπεύθυνη του γραφείου της εταιρίας στην Αθήνα.
   
Χατζηκράχτης Παναγιώτης του Κωνσταντίνου
Ανεξαρτήτο μη Εκτελεστικό Μέλος
Γεννήθηκε στη Λάρισα το 1986. Αποφοίτησε από το τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ Λάρισας.
   
   
(*) Αυτή είναι η σύνθεση του Δ.Σ. της Εταιρίας σύμφωνα με το από 30/06/2017 πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου. Η θητεία του ανωτέρω Διοικητικού Συμβουλίου είναι μέχρι 30/6/2021
 
από το 1907...
photo
έως σήμερα...
photo
photo
photo
photo
 
ΥΙΟΙ Ε. ΧΑΤΖΗΚΡΑΝΙΩΤΗ ΑΛΕΥΡΟΒΙΟMHΧΑΝΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Α.Ε
   Email: info@xkran.gr
 
 
Copyright © 2010 Μύλοι Χατζηκρανιώτη
Created & Hosted by itbiz